Cerere de Raportare a Abuzului de Admin pe Serverul CS 2
Nume în joc: [Nickname-ul tău în joc]
Numele adminului acuzat: [Nickname-ul adminului pe care îl acuzi]
Descriere detaliată a abuzului: [Detaliază ce anume a făcut adminul pentru a fi considerat abuziv. Poate fi vorba de folosirea excesivă a puterii, tratament discriminatoriu, încălcarea regulilor serverului etc.]
Când s-a întâmplat abuzul: [Data și ora aproximativă când a avut loc abuzul]
Alte dovezi (dacă există): [Poți furniza capturi de ecran, înregistrări sau alte dovezi care să susțină acuzația ta]
Descriere a acțiunilor tale: [Spune-ne ce ai făcut în momentul în care a avut loc abuzul și cum ai reacționat]
Alte comentarii: [Orice alte informații sau comentarii relevante legate de această situație]
Exemplu:
Nume în joc: PlayerX
Numele adminului acuzat: AdminAbuziv
Descriere detaliată a abuzului: Adminul AdminAbuziv a început să folosească comenzi de kick și ban fără motive întemeiate. Mai mult, am observat că a acordat favoruri unor jucători în detrimentul altora.
Când s-a întâmplat abuzul: A avut loc pe data de 15 mai 2024, în jurul orei 20:00.
Alte dovezi (dacă există): Am realizat câteva capturi de ecran care demonstrează comportamentul abuziv al adminului, pe care le pot furniza la cerere.
Descriere a acțiunilor tale: În momentul în care am observat că adminul AdminAbuziv folosește comenzi abuzive, am încercat să-l contactez în privat pentru a discuta situația. Cu toate acestea, nu am primit niciun răspuns.
Alte comentarii: Sper ca echipa de administrare să investigheze această situație și să ia măsurile necesare pentru a menține un mediu de joc corect și echitabil pentru toți jucătorii.