Cerere pentru Deblocare (Unban) pe Serverul CS 2
Nume în joc: [Nickname-ul tău în joc]
Steam ID (dacă este cunoscut): [Steam ID-ul tău, dacă îl știi]
Motivul banului: [Explică succint motivul pentru care ai fost banat]
Data și ora banului: [Data și ora exactă sau aproximativă când ai fost banat]
Durata banului: [Dacă știi, menționează dacă banul este temporar sau permanent]
Descriere detaliată: [Detaliază circumstanțele care au dus la ban și argumentele tale pentru a primi unban. Poți încerca să te scuzi sau să explici orice neînțelegeri sau confuzii care ar fi putut să apară.]
De ce crezi că ar trebui să primești unban: [Argumentează de ce crezi că ar trebui să ți se acorde o a doua șansă pe server.]
Alte comentarii: [Orice alte informații relevante sau observații legate de cererea ta de unban.]
Exemplu:
Nume în joc: PlayerX
Steam ID (dacă este cunoscut): STEAM_0:1:12345678
Motivul banului: Am fost banat pentru presupusa utilizare a unui program extern de cheating.
Data și ora banului: 10 mai 2024, aproximativ ora 21:30
Durata banului: Temporar, pentru o perioadă de 7 zile.
Descriere detaliată: În timpul jocului, am fost acuzat de cheating de către un alt jucător, dar nu am folosit niciodată programe externe sau alte metode de cheating. Este posibil să fi fost o confuzie sau să fi existat alte circumstanțe care să fi dus la această acuzație.
De ce crezi că ar trebui să primești unban: Sunt un jucător activ și dedicat pe acest server și mi-aș dori să pot continua să joc alături de comunitatea noastră. Nu am încălcat niciodată regulile serverului în trecut și sunt convins că pot aduce o contribuție pozitivă la atmosfera de joc.
Alte comentarii: Sper că echipa de administrare va analiza cu atenție această cerere și va lua în considerare circumstanțele. Vă mulțumesc pentru timpul acordat și pentru oportunitatea de a îmi prezenta cazul.