Cerere de Raportare a unui Abuz de Admin pe Serverul CS 1.6
Numele tău în joc: [Nickname-ul tău în joc]
Steam ID (dacă este cunoscut): [Steam ID-ul tău, dacă îl știi]
Numele administratorului implicat: [Numele administratorului despre care faci raport]
Descrierea abuzului: [Detaliază abuzul săvârșit de către administrator, inclusiv comportamentul inadecvat, folosirea excesivă a puterii etc.]
Data și ora incidentului: [Precizează data și ora exactă sau aproximativă a incidentului]
Dovezi (screenshot-uri, înregistrări demo, etc.): [Alătură orice dovezi disponibile, cum ar fi screenshot-uri sau înregistrări demo]
Alte comentarii: [Poți adăuga orice alte informații relevante legate de incident, cum ar fi martori sau alte detalii importante]
Exemplu:
Numele tău în joc: PlayerX
Steam ID (dacă este cunoscut): STEAM_0:1:12345678
Numele administratorului implicat: AdminY
Descrierea abuzului: AdminY a suspendat temporar contul meu fără niciun motiv aparent. În timp ce mă aflam pe server, am fost kick-at fără nicio avertisment prealabil sau explicație. Consider că acest lucru reprezintă un abuz de putere și o încălcare a regulilor serverului.
Data și ora incidentului: 10 mai 2024, aproximativ ora 20:00
Dovezi (screenshot-uri, înregistrări demo, etc.): [Alătur un screenshot care arată kick-ul din consolă]
Alte comentarii: Am fost un jucător activ și respectuos pe acest server de mai mult timp și nu am avut niciodată probleme cu administrația până acum. Sper că acest incident va fi investigat și că se vor lua măsurile corespunzătoare pentru a preveni astfel de situații în viitor.