Cerere pentru Admin pe Serverul CS 1.6
Numele tău complet: [Numele tău complet]
Numele tău în joc: [Nickname-ul tău în joc]
Vârstă: [Vârsta ta]
Experiență anterioară ca admin/moderator: [Descrie experiența ta anterioară ca admin/moderator, dacă există]
Motivația ta pentru a deveni admin: [Explică de ce dorești să devii admin pe acest server și ce contribuție poți aduce]
Abilități sau calități speciale care te califică pentru acest rol: [Descrie abilitățile sau calitățile tale care te fac potrivit pentru rolul de administrator]
Disponibilitate (ore/zi în care ești activ pe server): [Menționează orele și zilele în care ești cel mai activ pe server]
Alte comentarii: [Orice alte informații pe care le consideri relevante]
Exemplu:
Numele tău complet: John Doe
Numele tău în joc: PlayerX
Vârstă: 25
Experiență anterioară ca admin/moderator: Am fost admin pe mai multe servere de CS 1.6 în ultimii doi ani și am dobândit cunoștințe solide în gestionarea comunităților de joc.
Motivația ta pentru a deveni admin: Îmi doresc să contribui la menținerea unui mediu de joc plăcut și sigur pentru toți jucătorii. Sunt pasionat de CS 1.6 și doresc să împărtășesc experiența mea pentru a ajuta la creșterea și dezvoltarea acestei comunități.
Abilități sau calități speciale care te califică pentru acest rol: Am o bună capacitate de comunicare și rezolvare a conflictelor, sunt activ și dedicat să îmbunătățesc experiența jucătorilor pe server.
Disponibilitate (ore/zi în care ești activ pe server): Sunt disponibil în principal în orele serii, între 18:00 și 22:00, dar și în weekenduri în diverse intervale.
Alte comentarii: Sunt dedicat și motivat să îndeplinesc cu responsabilitate rolul de admin pe acest server. Sper că veți lua în considerare cererea mea și că voi avea oportunitatea să contribui la succesul și bunăstarea comunității de pe acest server.